TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Salut Oral i embaràs

Així com el període d’embaràs pot ocasionar repercussions en el teu estat de salut oral, un estat de salut oral deficient pot ocasionar repercussions en el teu embaràs. Per aquest motiu, la cura de la salut bucodental resulta, si més no, imprescindible.

Nàusees, vòmits o canvis en la composició de la saliva són algunes de .les afeccions més comunes que pateixen diverses dones al llarg de l’embaràs, tot i que els problemes que s’originen poden anar molt més enllà, segons dades del Consell General de Dentistes d’Espanya. Tot això pota a prestar major atenció al que ens diu la nostra boca .durant l’embaràs i, conseqüentment, a dedicar major cura a la nostra higiene i salut oral.

5 aspectes clau

1. Presta atenció a la teva salut oral: El teu estat de salut oral també reflecteix i té repercussions en la teva salut general, per la qual cosa assegurar una boca sana també t’ajudarà a assegurar un embaràs sa. Contràriament, un mal estat de salut oral incrementarà el risc de patir un embaràs prematur.

2. Vés amb compte amb els antulls: Resulta molt habitual que durant l’embaràs augmentin considerablement els antulls dolços. No obstant això, hem d’intentar limitar el seu consum .i mantenir una dieta adequada, optant pel consum de fruites fresques o iogurts i raspallant les nostres dents després de consumir aliments ensucrats.

3. Major predisposició a patir patologies orals: L’augment d’hormones que es dóna durant l’embaràs incrementa de la mateixa manera el risc de patir diferents tipus de patologies orals. Les càries, l’erosió de l’esmalt o les malalties periodontals, són les afeccions més habituals.

4. Mare sana, bebè sa: Mantenir unes dents i genives sanes durant l’embaràs resultarà imprescindible per evitar que el bebè pateixi diferents tipus de problemes bucodentals en el futur. Per això, resulta fonamental assegurar i portar al dia la higiene dental durant .l’embaràs, raspallant les dents després de cada àpat i fent ús de fil dental i col·lutori.

5. Visita al teu dentista: Per evitar que qualsevol afecció tingui repercussions negatives en la teva salut oral o el teu embaràs, visitar al teu dentista davant qualsevol inquietud resultarà clau. D’aquesta manera, es garantirà un estat bucodental adequat i es donarà pas, en cas de resultar necessari, a qualsevol mena de tractament.

 

Durant l’embaràs, cuidar de la teva salut implica cuidar també de la salut del teu bebè. Per això, des de Clínica Incaden t’ajudem a mantenir tota mena d’hàbits saludables durant aquest període, per així garantir el correcte desenvolupament i creixement del teu bebè.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp