TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Salut Bucodental a l’estiu

Amb l’arribada de l’estiu i les vacances, els hàbits que mantenim al llarg de l’any poden veure’s modificats o, si bé, relaxats. Les alteracions que es donen en la nostra rutina habitual i els canvis en l’alimentació durant les vacances comporten una reducció clara de la cura de la salut bucodental a l’estiu. Conseqüentment, i així ho afirma el Consell General de Dentistes, proliferen les malalties dentals com la gingivitis o les càries.
Amb l’objectiu de pal·liar tot tipus de conseqüències, t’oferim 5 consells que t’ajudaran a mantenir un estat de salut bucodental adequat durant l’estiu:

 

Els nostres consells

Porta amb tu el teu kit dental: El nostre raspall de dents serà el principal aliat per a afavorir la neutralització de l’acció dels bacteris a la nostra boca.

Resulta habitual incrementar el consum de begudes o menjars ensucrats durant les vacances, i per la qual .cosa, es torna més important el raspallat després de prendre’n. Portar un kit petit amb un raspall de dents, pasta i fil dental, et permetrà mantenir una higiene apropiada, també fora de casa.

Cuida la teva alimentació: Mantenir una alimentació adequada durant l’estiu també t’ajudarà a conservar un bon estat de salut bucodental.

Juntament amb reduir l’abús d’aliments ensucrats, s’ha de potenciar el d’aliments amb alt contingut hídric -com el meló, la síndria, el cogombre o el tomàquet, entre altres-. Aquests ajudaran a què el nivell d’hidratació sigui adequat, el que contribuirà clarament al manteniment d’una bona salut oral. De la mateixa manera, menjar poma o iogurt neutralitzarà l’acció dels àcids dels bacteris, evitant l’aparició de càries.

Redueix els canvis bruscos de temperatura en menjars: Amb la calor augmenta considerablement el consum d’aliments i begudes fredes. Els canvis bruscos de temperatura a la boca potencien la sensibilitat dental i les seves molèsties derivades.

Per a atenuar els seus efectes, hem de raspallar les nostres dents després del consum d’aquest tipus d’aliments, preferiblement en menys d’una hora.

Cuida la teva boca durant l’esport: L’estiu és un moment ideal per fer tota mena d’activitats esportives a l’aire lliure, però alhora és el moment de l’any en què més traumatismes es produeixen.

Haurem d’anar amb compte de no patir cops que fracturin les nostres .dents i, en cas que succeeixi, acudir al dentista amb urgència resultarà imprescindible perquè la seva cura no derivi en conseqüències majors.

Visita al dentista: Existeixen tota mena de malalties bucodentals que no són visibles a simple vista, però, no obstant això, si poden ser diagnosticades per un odontòleg.

Realitzar una revisió abans d’anar de vacances et permetrà gaudir d’aquestes coneixent el teu estat de salut i evitant sorpreses i imprevistos. Tanmateix, i en cas de resultar necessari, et permetrà actuar a temps en cas de necessitar tractar qualsevol mena d’afecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp