TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

5 preguntes freqüents sobre emblanquiment dental

Cada dia més gent decideix millorar el seu somriure amb un tractament d’ emblanquiment dental i es que la imatge de la nostra boca diu molt de nosaltres. Per això donem resposta a les preguntes més freqüents que ens plantegen els pacients.

 1. Tothom pot fer-se un emblanquiment dental?

  No, l’emblanquiment dental està dirigit a pacients a partir de 18/20 anys. Amés a més està contraindicat en embarassades i dones en període de lactància. D’altra banda, també hem de tenir en compte que en pacients amb tincions amb tetraciclines, l´efectivitat es veurà disminuïda.

 2. Quins tipus d’emblanquiment es poden realitzar?

  Existeixen tres tipus de tractaments per emblanquir els dents.

  • Emblanquiment a clínica: Amb aquesta tècnica el professional realitzarà una única sessió d´aproximadament 1 hora on es blanqueja dent per dent per poder aconseguir una alta efectivitat.
  • Emblanquiment a casa: Per aquest tractament confeccionem unes fèrules a mida i el pacient ha de col·locar el material emblanquidor durant 1 hora y mitja aproximadament cada dia. El tractament dura uns 12/15 dies. Aquest sistema el recomanem com a recordatori anual d´un emblanquiment en clínica.
  • Emblanquiment combinat: El tractament consta de dues parts. 1 sessió a clínica + 1 setmana a casa. Així aconseguim un resultats millors i més duradors en el temps.
 3. Fins a quants tons es poden emblanquir les dents?

  Aquest aspecte sempre dependrà de l´esmalt de cada pacient, el qual analitzem de manera personalitzada per guanyar tons en tots els casos. A Incaden disposem de la llum Zoom WhiteSpeed, l’última tecnologia en emblanquiments, que aconsegueix fins a 8 tons més blancs en tan sols 45 minuts.

 4. Quines precaucions s’han de prendre després d’un emblanquiment dental?

  El primer que hem de fer és evitar aliments o begudes que taquin durant els primer tres dies després del tractament.. Dins d’aquest grup s’inclouen aliments com cafè, vi, té, tabac, salsa de soja, maduixes, cireres, etc. També es molt important durant les primeres 24/48h evitar les begudes molt fredes o molt calentes o amb amb gas.

 5. Quant dura un emblanquiment dental?

  L’emblanquiment dental pot durar anys, però sempre dependrà dels hàbits alimentaris i higiènics de cada pacient. Nosaltres recomanem un recordatori d’emblanquiment a casa cada any i poc. D’aquesta manera, evitarem perdre els avanços aconseguits amb el primer tractament.

A Incaden comptem amb la tecnologia i les solucions més avançades per oferir-te una gran varietat de tractaments odontològics i estètics que t’ajudaran a recuperar el teu somriure i mantenir una bona salut bucodental.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp