TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Política de Privacitat Xarxes Socials

De conformitat amb el que s’estableix a la normativa vigent i aplicable de protecció de dades de caràcter personal i la Llei 34/2002, de l’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU informa als usuaris que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials de Facebook i Instagram amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

Dades d’ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU:

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades al seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per a garantir la seva privacitat.

ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap sistema de tractament.

Drets dels interessats

En relació amb els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dels quals vostè disposa i que poden ser exercitats davant ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

  • Dret d’Accés: És el dret de l’usuari d’obtenir informació sobre les seves dades concretes de caràcter personal i del tractament que s’hagi realitzat o realitzi, així com de la informació disponible sobre l’origen d’aquestes dades i les comunicacions realitzades o previstes d’aquests.
  • Dret de Rectificació: És el dret de l’afectat a què es modifiquin les dades que resultin ser inexactes o incompletes. Només podrà satisfer-se en relació amb aquella informació que es trobi sota el control d’ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU, per exemple, eliminar comentaris publicats en la pròpia pàgina o imatges o continguts web on constin dades de caràcter personal de l’usuari.
  • Dret a la Limitació de tractament: És el dret a què es limitin els fins del tractament previstos de manera original pel responsable del tractament.
  • Dret de Supressió: És el dret a suprimir les dades de caràcter personal de l’usuari, a excepció del que es preveu en el propi RGPD o d’altres normatives aplicables que determinin l’obligatorietat de la conservació d’aquestes en temps i forma.
  • Dret de portabilitat: És el dret a rebre les dades personals que l’usuari hagi facilitat, en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable.
  • Dret d’Oposició: És el dret de l’usuari a què no es dugui a terme el tractament de les seves dades de caràcter personal o se cessi el tractament de les mateixes per part d’ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU.

ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU durà a terme les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació al perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina d’ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU.
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
  • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions. Per això, haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina d’ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU, podrà publicar en aquesta comentaris, enllaços, imatges, fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular d’aquests, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o trenquin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades en cap sistema de tractament per part d’ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU, però sí que romandran en la Xarxa Social.

 

Concursos i promocions

ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU es reserva el dret a realitzar concursos i promocions en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta, complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala, ni administra de cap manera, cap de les nostres promocions ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU utilitzarà la Xarxa Social per a publicitar els seus productes i serveis. En tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre complint amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat recomanar a altres usuaris la pàgina d’ASSISTÈNCIA DENTAL ESPECIALITZADA SAU perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació, detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

WhatsApp WhatsApp