TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Odontologia infantil

null
La millor manera de garantir unes dents sanes durant la nostra vida és començar a cuidar de la nostra salut bucodental des de la infància. Per això, és fonamental que els més petits de la casa rebin revisions dentals de manera periòdica, aprenguin uns hàbits correctes d’higiene bucodental i es previnguin possibles problemes de salut dental per evitar que evolucioni a un problema més greu en el futur.

Higiene bucodental

La bona salut de les dents dels més petits comença per seguir uns bons hàbits d’higiene bucodental. A més, cal que un professional realitzi una neteja a fons de manera regular per assegurar una correcta higiene de les seves dents i evitar l’acumulació de placa bacteriana que pugui posar en risc la seva salut dental.

Educació bucodental

Conèixer quins són els millors hàbits per cuidar de la seva salut dental i quins poden posar-la en risc és essencial perquè els més petits siguin conscients de la importància de mantenir una bona salut bucodental. Per això, a l’Institut Català Dental posem al seu abast tot tipus d’informació relacionada amb la salut de les seves dents.

Ortodòncia infantil

L’ortodòncia infantil pot ser la millor opció per prevenir tot tipus de problemes de salut bucodental que es puguin desenvolupar a l’adolescència o l’edat adulta. A la nostra clínica dental elaborarem un tractament d’ortodòncia totalment personalitzat i adaptat a les seves necessitats, escollint entre els diferents tipus d’ortodòncia (brackets metàl·lics, de porcellana, de safir, etc.) perquè pugui créixer amb una salut dental immillorable.

Consulta el teu cas amb nosaltres

Et respondrem en menys de 24 hores

Consulta el teu cas amb nosaltres
Et respondrem en menys de 24 hores

 

WhatsApp WhatsApp