TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Odontologia conservadora

null
L’ odontologia conservadora té com a principal objectiu mantenir la bona salut de les nostres dents solucionant determinats problemes que puguin aparèixer sense arribar a perdre la peça dental afectada.

L’odontologia conservadora engloba els tractaments d’assistència dental primària. Aquest serà el teu primer contacte amb els nostres experts, que, posteriorment i en funció de les teves necessitats, et derivaran directament a l’especialista del nostre equip que correspongui per oferir-te el tractament més personalitzat.

Obturacions

Amb l’obturació dental s’aconsegueix que les dents afectades per alguna càries recuperin la seva forma i funcionalitat. Aquest tractament consisteix en eliminar la càries per després omplir la cavitat que quedi a la dent amb compòsits, amalgames o porcellana.

Higiene bucal

Molts dels problemes de salut bucal estan directament relacionats amb una higiene bucodental insuficient o inadequada. Per això, a més de mantenir una bona higiene diària, és molt important visitar periòdicament al dentista per realitzar-se una higiene bucal professional que elimini a fons la placa bacteriana que es pugui acumular a la part supragingival o, en el cas que sigui necessari un curetatge, a la subgingival.

Endodòncia

L’endodòncia consisteix en l’eliminació de les bactèries o la càries que es troba a l’interior de la dent afectant al nervi. Amb aquest tractament s’aconsegueix solucionar el problema dental sense haver de realitzar una extracció dental.

Consulta el teu cas amb nosaltres

Et respondrem en menys de 24 hores

Consulta el teu cas amb nosaltres
Et respondrem en menys de 24 hores

WhatsApp WhatsApp