TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Nou servei: Vídeoconsulta Odontològica

La crisi sanitària viscuda el darrer any ha incrementat considerablement la necessitat d’oferir atenció mèdica virtual, afavorint per tant un augment de les consultes a distància. Tal com vam apuntar en l’article dedicat a la teleodontologia i el seu creixement exponencial, aquesta tècnica recull tots els requisits indispensables per tal d’oferir un servei professional de qualitat.

Amb l’objectiu de seguir innovant com a clínica dental de referència i afavorir el benestar, seguretat i comoditat dels nostres pacients, a Clínica Incaden hem incorporat un nou servei de Vídeoconsulta Odontològica.

Gràcies a aquest, els nostres pacients podran gaudir de tots els avantatges que suposa una atenció odontològica.de qualitat sense la necessitat de sortir de casa, garantint en tot moment un diagnòstic a càrrec del nostre equip de professionals.

A través d’aquesta iniciativa, busquem posar a l’abast una nova via de comunicació que permeti realitzar un seguiment dels tractaments molt més proper i personal. Alhora, també es busca oferir diagnòstics inicials en què el pacient pugui conèixer la seva situació abans d’assistir presencialment a la clínica.

El servei, que resultarà completament gratuït per als nostres pacients, funcionarà a través de la plataforma 3CX,. dedicada exclusivament a la realització de vídeoconsultes, i garantirà, en tot moment, un tractament adequat de les dades i una confidencialitat extrema del contingut tractat. La metodologia de consulta serà senzilla i s’informarà d’aquesta un cop es concerti cita.


A Clínica Incaden estem compromesos amb l’atenció odontològica de qualitat i el benestar dels nostres pacients. Per aquest motiu, perseguim la innovació i millora constant en l’oferiment de noves facilitats que afavoreixin una experiència odontològica completa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp