TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Com afecta el Nadal a la nostra salut dental

Amb el Nadal, arriba el moment de reunir-se amb la família i els amics i gaudir de grans banquets. Com a conseqüència, la nostra salut bucodental pot veure’s afectada durant les festes i per això és molt important tenir present que s’ha de tenir mesura amb el menjar i no descuidar la nostra higiene bucodental.

Alimentació, Nadal i salut dental

Les visites a la clínica dental acostumen a augmentar després des les festes, normalment per dolor dental i fractures de dents o de pròtesi. És la conseqüència de que al Nadal augmenti notablement el consum de dolços, torrons i polvorons, que presenten un contingut molt elevat de sucre. A més, alguns d’aquests torrons són durs i poden provocar fractures a les dents o a l’ortodòncia. També augmenta el consum d’alcohol i cafè, que produeixen taques a les dents.

La importància de mantenir una bona higiene dental durant el Nadal

Però no només l’alimentació típica d’aquests dies pot afectar la nostra salut bucodental. Els nostres hàbits canvien, fent que sigui més complicat mantenir una bona higiene dental. Els dinars i sopars fora de casa i unes sobretaules molt prolongades poden afectar a la nostra boca. Ens rentem les dents menys vegades del que es recomana i a més no s’utilitzi fil dental o col·lutoris. D’aquesta manera afavorim l’acumulació de placa bacteriana.

La prevenció és la millor manera d’evitar tots aquests riscos que comporta el Nadal per les nostres dents. Per això, aconsellem realitzar una visita de revisió a la consulta dental perquè es pugui detectar a temps qualsevol tipus de problema de salut bucodental que es pugui desenvolupar i que res apagui el nostre somriure durant les festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp