TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Facetes dentals: què són i quins tipus existeixen?

Tenir una bona salut oral és fonamental per al nostre benestar, però tenir un bonic somriure és molt important per a la confiança o autoestima de moltes persones.

Existeixen diverses alternatives per complir els objectius dels nostres pacients i les facetes dentals poden ser una bona opció. Les facetes són unes làmines que van adherides a la part davantera de la dent mitjançant un ciment especial. La seva funció és millorar l’aparença i cada pacient pot escollir el color i la forma que més s’adaptin a les seves necessitats: cobrir les dents trencades, emmascarar el color o corregir la seva forma i mida.

Quins tipus de facetes dentals existeixen?

A l’hora de classificar els diversos tipus de facetes, diferenciem dos grups segons el material amb el qual estan fetes.

Facetes composite

Aquest tipus de facetes són les més econòmiques i es treballen directament sobre la dent modelant la resina. El seu principal avantatge és que en una única sessió a la clínica dental podem aconseguir l’objectiu desitjat. D’altra banda, el material és menys estètic, ja que envelleix amb el temps i poden presentar canvis de coloració per tabac o altres hàbits. També són més sensibles a possibles fractures.

Facetes de ceràmica

En aquest cas, el procés és més complex que l’anterior. S’han de prendre mesures de les dents i enviar-les a laboratori per a la fabricació de la faceta. Tenen millors resultats en quant a qualitat i els seus efectes són més duradors. A més, les dents llueixen més naturals i no es tenyeixen.

Aquest tractament és senzill i ràpid però no hem d’oblidar que per a una correcta col·locació de les facetes és fonamental prendre mesures i realitzar un estudi previ mitjançant fotos tant intraorals com extraorals. D’aquesta manera podrem valorar cada cas de forma personalitzada i recomanar el tractament més adequat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp