TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Les facetes dentals i els diferents tipus

Les facetes dentals són la solució ideal per molts problemes d’estètica dental. Aquestes ajuden a ocultar fractures o espais interdentals, a igualar el to i mida de les dents o a solucionar problemes lleus d’alineació dental.


Les facetes dentals són unes làmines molt fines -d’entre 0,3 i 1 mm- fetes de diferents materials, que cobreixen, únicament, la part visible de la dent, aconseguint ocultar tota mena d’imperfeccions. Es tracta d’un tractament d’odontologia estètica, i a Clínica Incaden estem especialitzats a oferir uns resultats naturals i d’alta durada.

Amb l’objectiu d’ajustar-se a cada cas particular, existeixen diferents tipologies de materials amb els quals es fabriquen aquestes peces. A continuació, et detallarem els diferents tipus i les seves característiques i diferències principals:

Facetes de porcellana: Les facetes de porcellana són les més utilitzades a escala general. Aquestes ofereixen una alta qualitat, resistència i durabilitat en el pacient, podent allargar la seva durada fins a 15 anys sense patir cap deteriorament.

Dins de les facetes de porcellana trobem de nou diferents tipus:

  • Facetes Ultrafines: Actualment són una de les millors opcions del mercat. Tal com indica el seu nom, són les més fines i resistents. Gràcies a la seva mida, eviten la necessitat d’haver de tallar la dent per la seva col·locació, la qual cosa proporciona un resultat molt més natural. A la nostra clínica comptem amb dues de les principals marques d’aquest tipus de faceta: Lumineers, i da Vinci.
  • Disilicat de Liti: El Disilicat de Liti consisteix en una combinació de ceràmica i vidre que ofereix un resultat altament resistent i flexible, la qual cosa permet una gran facilitat de maniobra i col·locació. Donades les seves característiques, permet adaptar-se perfectament a la tonalitat natural de la dent. A la nostra clínica comptem amb les facetes E.Max de ceràmica premsada per oferir-te els millors resultats.
Facetes Composite: El Composite és un tipus de material que se sol utilitzar per tractaments de reconstrucció de peces dentals, dents trencades, fracturades o molt cariades, però també és un bon aliat per la fabricació de facetes dentals. En aquest cas, les facetes Composite són fàcils de manipular, la qual cosa ofereix uns resultats molt naturals. No obstant això, la seva durada és inferior respecte de les de porcellana, per la qual cosa les seves indicacions varien en funció de cada cas.

Aquest tipus de tractament es recomana en dos casos:

  • Per realitzar correccions senzilles, sense necessitat de dur a terme grans retocs, com és en el cas d’alineacions lleus, ajustos de simetria, o peces úniques.
  • En nens i joves menors de 18 anys que requereixen de petits retocs. En tractar-se d’un tractament considerat com a “reversible” la futura retirada de les facetes no perjudicarà en cap cas.

Ha de tenir-se en consideració però, que la durada d’aquesta mena de facetes no sol superar els 5 anys, raó per la qual es recomana en els casos esmentats anteriorment. En cas de buscar resultats a llarg termini resultarà més indicat apostar per unes facetes de porcellana.

A Clínica Incaden valorarem el teu cas particular i t’oferirem la millor solució en funció de les teves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp