TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Emblanquiment dental: Quins tipus hi ha?

L’emblanquiment dental és un dels tractaments d’estètica dental més demandats actualment. Mitjançant aquest, s’eliminen les taques i s’aconsegueix que les dents adquireixin un to més blanc i estètic, el que resulta en un somriure brillant.

Amb l’auge de les xarxes socials, la nostra preocupació per l’estètica s’ha anat incrementant any rere any: el nostre somriure, cada cop més, funciona com a carta de presentació al món. És per això que cada cop resulta més habitual recórrer a tractaments estètics que aconsegueixin oferir-nos la millor versió del nostre somriure: ben alineat i blanc.

La facilitat del procés i els resultats que ofereix el tractament d’emblanquiment dental han fet que la seva pràctica s’estengui, sorgint modes i tendències d’emblanquiment, també des de casa. No obstant això, la forma més adequada d’aconseguir el somriure que busquem és amb l’ajuda i assessorament d’un professional, per la qual cosa, a continuació, detallem els diferents mètodes d’emblanquiment del mercat:

Emblanquidors “miraculosos”

Aquests emblanquidors miraculosos -que s’acostumen a vendre online o en alguns supermercats- prometen un resultat professional, de gran qualitat i amb canvis visibles a partir dels dos o tres dies. Aquests productes no només poden suposar un risc per la nostra salut dental, sinó que a més la seva eficàcia és pràcticament nul·la.

Arran de l’auge que s’anava donant al mercat de l’emblanquiment dental, l’any 2011, el Consell Europeu de Dentistes va promulgar una nova normativa respecte dels requisits que havien de complir. els productes emblanquidors que podien utilitzar els països membres de la Unió Europea.

Segons tal legislació -la Directiva 2011/84/UE- els productes que continguessin una concentració de peròxid d’hidrogen major de 0,1% només podien ser adquirits per clíniques dentals. Això implica que tots aquells productes que trobem per internet i prometen uns resultats. miraculosos contenen una concentració tan baixa que la seva eficàcia i resultats resulten pràcticament nuls.

Emblanquiment professional a casa

Després de fer una primera visita i diagnòstic a càrrec d’un professional, existeix la .possibilitat de realitzar el tractament d’emblanquiment dental amb garanties professionals des de casa.

En aquest cas, la concentració de peròxid d’hidrogen aplicat en el gel que s’utilitza per blanquejar .les dents es veu limitada entre el 4 i el 6%, la qual cosa, i malgrat ser inferior a la concentració permesa a clínica, ofereix uns resultats. molt més visibles que en el cas dels emblanquidors miraculosos.

Resulta fonamental respectar totes les indicacions i temps marcats pel professional, així com .tenir en compte que els resultats i efectivitat obtinguda, en tractar-se d’un producte menys potent, serà inferior.

Emblanquiment professional a clínica

És l’emblanquiment dental amb major efectivitat, garanties i resultats del mercat. El procés a seguir només pot realitzar-se a clíniques dentals, garantint d’aquesta manera un resultat de qualitat en mans d’un professional acreditat.

La quantitat de peròxid d’hidrogen aplicada és de fins a un 25% aproximadament, el que .permet eliminar gran part dels pigments que taquen les dents i així aconseguir que la dentició adquireixi una tonalitat més blanca.

Es tracta d’un tractament segur, però ha d’estar controlat en tot moment per un bon .especialista que asseguri que els resultats siguin òptims i no es danyin les genives.


A Clínica Incaden comptem amb l’última tecnologia en emblanquiment dental i els millors professionals en l’àmbit. Si busques aconseguir la millor versió del teu somriure, no dubtis a trucar-nos, el nostre equip atendrà el teu cas de manera professional i personalitzada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp