TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Consells perquè la visita al dentista dels nens sigui una bona experiència

Moltes vegades, la por al dentista d’alguns adults és el resultat d’una mala experiència viscuda durant la infància. Per evitar que els més petits desenvolupin un sentiment negatiu davant la necessitat d’anar al dentista, et portem alguns consells que es poden seguir per aconseguir que el nen visqui la visita a la clínica com un moment de diversió i relaxació.

Des del primer any de vida, és molt important que els infants visitin al dentista regularment per poder prevenir i detectar qualsevol problema de salut bucodental. Aconseguir que no relacionin al dentista amb un moment traumàtic ha de ser l’objectiu principal de pares i especialistes.

La importància de l’entorn

Un dels factors que pot afectar a la percepció que els nens tinguin d’anar al dentista és tot l’entorn . Per això, trobar-se a un lloc acollidor on tot l’equip destaqui per la seva amabilitat serà clau. L’objectiu ha de ser que els més petits puguin estar tranquils i com a casa.

Com aconseguir que els nens gaudeixin anant al dentista?

Per començar, s’ha de tenir clar que el protagonista ha de ser el nen. S’ha de deixar que sigui ell qui parli per sentir-se en confiança amb l’especialista. A més, a Incaden recomanem que a partir de la segona visita els nens entrin sols al box dental, ja que és la millor manera d’aconseguir que agafin confiança amb l’especialista.

La part humana i entranyable de l’especialista serà determinant perquè la visita al dentista sigui una experiència positiva. Ell serà el responsable de transmetre un confort emocional que faci que el nen es senti a gust.

Per aconseguir-ho, el millor és fer que el pas pel box sigui tot un joc. Per exemple ells mateixos podran pujar i baixar la cadira mecànica, inflar un guant amb la mànega d’aire per convertir-lo en un globus i una llum ultraviolada serà la millor espasa làser que mai hagin vist.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp