TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Avís Legal

DADES IDENTIFICATIVES

En compliment amb del deure d’informació recollit a l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es reflecteixen les següents dades: l’empresa titular de www.incaden.com és ASISTENCIA DENTAL EUROPEA SAU (en davant, INCADEN) amb domicili a aquests efectes en Passeig Sant Joan, 48 08010 – BARCELONA, número de CIF : A58509498 inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 20.345, Foli 130, full B5.217. Correu electrònic de contacte: info@incaden.com del lloc web. Telèfon de contacte: 932.313.650

PROTECCIÓ DE DADES

INCADEN acompleix amb les directrius del Reglament General de Protecció de Dades, i demés normativa vigent, i vetlla per garantir el correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari. És per això que, juntament amb cada formularo de recapte de dades de carácter personal, en els serveis que l’usuari pugui solicitar a INCADEN, farà saber a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-lo de: (i) el responsable del tractament, (ii) la finalitat del mateix, (iii) la causa legitimadora, (iv) els posibles destinataris de les dades, (v) el procediment per exercir els drets d’accés, rectificació, oposició, supressió, limitació al tractament i portabilitat, així com, en aquells casos en que les dades no s’hagin obtingut del propi interessat, de (v) la procedencia i les categories de dades tractades. Així mateix, INCADEN informa que dóna cumpliment a la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic i solicitarà el seu consentiment al tractament del seu correu electrònic amb finalitats comercials en cada moment.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

INCADEN és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts a la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, software o textos; marques o logotips, convinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials utilitzats, programes d’ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.), titularitat d’INCADEN o bé dels seus llicenciants. Tots els drets reservats. En virtut d’allò disposat en els articles 8 i 32.1, pàrraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquest página web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització d’INCADEN. L’usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat d’INCADEN.

ENLLAÇOS

En el cas de que a www.incaden.com es disposessin enllaços o hipervincles cap a d’altres llocs d’Internet, INCADEN no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas INCADEN assumirà cap tipus de responsabilitat sobre pels continguts d’algun enllaç que pertany a un lloc web aliè.

LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

INCADEN no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalessa que puguessin ocasionar, a títol enunciatiu, error o omissions en els continguts, manca de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-lo.

MODIFICACIONS I ACTUALITZACIONS

INCADEN es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la web, de la configuración, disponibilitat i prestació d’aquesta.

WhatsApp WhatsApp