TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

TRUCA'NS

93 231 12 16

HORARI

Dilluns - divendres: 8.30h - 20.00h

RESERVA LA TEVA CITA >

El teu somriure perfecte a un sol clic

Aliments que danyen el teu somriure | Part 2

A l’article anterior –Aliments que danyen el teu somriure | Part 1-, ja vam incidir en aquells aliments de consum habitual que poden danyar l’estat del teu somriure en cas de no mantenir una cura bucodental adequada.
De nou, insistim que no s’ha de restringir per complet el consum dels aliments mencionats. En cas de regular el seu consum i raspallar les nostres dents després de prendre’ls, aconseguirem minimitzar les seves repercussions negatives.

A continuació, presenten un altre grup d’aliments que pot estar danyant l’estat del teu somriure:
  1. Les begudes energètiques

El consum de begudes energètiques està molt generalitzat en la població, ja que ens permet gaudir de major energia mental i física al llarg del dia. No obstant això, aquest tipus de begudes contenen altes quantitats de sucre i, a més, el seu caràcter àcid danya en gran mesura l’esmalt dental. Tot això potencia l’aparició de càries i pot arribar a produir sensibilitat dental.

  1. Crispetes

Tot i que es tracta d’un snack que pot semblar completament inofensiu, el cert és que es donen nombrosos casos de trencament de peces dentals a causa de la masticació dels grans durs de blat de moro que no arriben a obrir-se. A més, les peles poden quedar atrapades entre les dents i les genives, el que acaba provocant dolor i infeccions.

  1. Nabius, móres o magranes

El consum d’aquests fruits no ha d’eliminar-se pas, ja que són aliments molt rics en antioxidants. No obstant això, també són molt rics en pigments,. el que pot acabar tacant les peces dentals. A més, en tractar-se d’aliments àcids poden desequilibrar el pH de la nostra boca.


Detectant els diferents aspectes comuns entre els aliments que s’han anat mencionant, pot detectar-se com molts d’aquests contenen altes quantitats de sucre, són relativament durs, poden ser enganxifosos o tenen una alta pigmentació. Seguint amb aquesta tendència, resulta més senzill deduir tots aquells altres aliments o begudes que, en comptar amb característiques semblants, també poden estar perjudicant la teva salut bucodental.

Clínica Incaden encoratgem l’adopció d’una dieta sana i equilibrada., sempre acompanyada d’una higiene i cura bucodental adequades, de manera que. puguem gaudir de tot allò que ens agrada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

WhatsApp WhatsApp